logo

1e & 2e verdieping

De toegang tot “Huis Strijbosch” is gelegen op de hoek Langstraat/Blauwververstraat. Met een handige badge krijgt u als bewoner toegang tot het gebouw. Met diezelfde badge kunt u tevens uw post en pakketjes ophalen in de Bringme-postbox in de entreehal van het gebouw. Voor uw bezoek maakt u de deur eenvoudig open met de vaste videocom in het appartement of op afstand met uw telefoon.

Vanuit de entreehal loopt u door naar de beveiligde lifthal of het bergingenblok. In het bergingenblok heeft ieder appartement een eigen berging van circa 5,5m2 met aansluitpunt voor het opladen van elektrische fietsen. Via het bergingenblok kunt u tevens van en naar het privé parkeerterrein aan de achterzijde, waar ieder appartement een eigen parkeerplaats heeft. Daarnaast zijn er nog 4 gezamenlijke (bezoekers)parkeerplaatsen op het achterterrein en 6 openbare parkeerplaatsen aan de voorzijde van het gebouw.

In de royale (lift)hal zijn tevens een gezamenlijke scootmobielruimte gelegen en de voordeuren van de eerste 6 appartementen op de begane grond. Met de lift of met de trap kunt u vervolgens naar de 1e en 2e verdieping, waar steeds weer 6 appartementen zijn gesitueerd (type B, C, F en G).

Kenmerken

 • Woonoppervlakte ca. 87 tot 90m2
 • Balkon of loggia ca. 7m2
 • Privé parkeerplaats op achterterrein
 • Privé berging ca. 5,5m2 met aansluitpunt voor elektrische fietsen
 • Badkamer volledig betegeld en voorzien van douche, toilet en wastafel
 • Separaat (bezoekers)toilet
 • Energiezuinig en hoge isolatiewaarde
 • Volledig gasloos, voorzien van warmtepomp met vloerverwarming én topkoeling
 • Standaard 2 zonnepanelen per appartement, uit te breiden tot 4 panelen
 • Gebalanceerd ventilatiesysteem met warmteterugwinning en CO2-sturing
 • Elektrische screens aan de oost- en zuidgevel
 • Extra geluidwerende ramen in hoofdslaapkamer aan zijde Langstraat (type G)

Type B & G

Deze fraaie appartementen van circa 87m2 groot zijn gelegen op de hoeken van de 1e verdieping. De appartementen zijn standaard voorzien van twee slaapkamers en een royale badkamer met douche, toilet, wastafel en elektrische designradiator.

Daarnaast beschikken ze over een separaat (bezoekers)toilet met fonteintje. De ruime hal met garderobe-nis biedt tevens toegang tot de inpandige berging, waar de technische installaties en witgoedaansluitingen zijn gesitueerd. De woonkamer met open keuken is een gezellige leefruimte met veel lichtinval. Vanuit de eethoek is de buitenruimte (balkon/loggia) te bereiken met overhoeks uitzicht.

*De getoonde plattegrond van type G komt tevens in gedraaide en gespiegelde variant voor in het gebouw.

Type C & F

De tussenappartementen type C en F zijn qua indeling vergelijkbaar met oppervlakten rond de 89 à 90m2. De appartementen zijn voorzien van twee slaapkamers en een ruime badkamer met douche, toilet, wastafel en elektrische designradiator.

De ruime hal biedt toegang tot het (bezoekers)toilet met fonteintje en de inpandige berging, waar de technische installaties en witgoedaansluitingen zijn gesitueerd. De woonkamer met open keuken is een gezellige en royale leefruimte, met toegang tot de ruime loggia/balkon.

*De getoonde plattegrond van type C is van de begane grond. Op de 1e en 2e verdieping beschikt dit appartement over een loggia/balkon zoals hierboven omschreven (in plaats van een tuin), vergelijkbaar met de getoonde plattegrond van type F.

Op de hoogte blijven?

Wacht niet langer!
Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!