logo

Begane grond

De toegang tot “Huis Strijbosch” is gelegen op de hoek Langstraat/Blauwververstraat. Met een handige badge krijgt u als bewoner toegang tot het gebouw. Met diezelfde badge kunt u tevens uw post en pakketjes ophalen in de Bringme-postbox in de entreehal van het gebouw. Voor uw bezoek maakt u de deur eenvoudig open met de vaste videocom in het appartement of op afstand met uw telefoon.

Vanuit de entreehal loopt u door naar de beveiligde lifthal of het bergingenblok. In het bergingenblok heeft ieder appartement een eigen berging van circa 5,5m2 met aansluitpunt voor het opladen van elektrische fietsen. Via het bergingenblok kunt u tevens van en naar het privé parkeerterrein aan de achterzijde, waar ieder appartement een eigen parkeerplaats heeft. Daarnaast zijn er nog 4 gezamenlijke (bezoekers)parkeerplaatsen op het achterterrein en 6 openbare parkeerplaatsen aan de voorzijde van het gebouw.

In de royale (lift)hal is tevens een gezamenlijke scootmobielruimte gelegen en kunt u de eerste 6 appartementen vinden, type A t/m F. Met de lift of met de trap kunt u vervolgens ook naar de 1e en 2e verdieping, waar steeds weer 6 appartementen zijn gesitueerd (type B, C, F en G).

Kenmerken

 • Woonoppervlakte ca. 76 tot 100m2
 • Tuintje ca. 24 tot 30m2
 • Privé parkeerplaats op achterterrein
 • Externe privé berging ca. 5,5m2 met oplaadpunt voor elektrische fietsen
 • Badkamer volledig betegeld en voorzien van douche, toilet en wastafel
 • Separaat (bezoekers)toilet
 • Energiezuinig en hoge isolatiewaarde
 • Volledig gasloos, voorzien van warmtepomp met vloerverwarming én topkoeling
 • Standaard 2 zonnepanelen per appartement, uit te breiden tot 4 panelen
 • Gebalanceerd ventilatiesysteem met warmteterugwinning en CO2-sturing
 • Elektrische screens aan de zuidgevel

Type A en B

Deze fraaie hoekappartementen op de begane grond zijn circa 76m2 (type A) tot 87m2 (type B) groot. Appartement type A is voorzien van één ruime slaapkamer met inloopkast. Type B heeft een tweede slaapkamer in plaats van de inloopkast. De badkamer is in beide appartementen voorzien van een douche, toilet, wastafel en elektrische designradiator.

Daarnaast beschikken de appartementen over een separaat (bezoekers)toilet met fonteintje. De ruime hal biedt tevens toegang tot de inpandige berging, waar de technische installaties en witgoedaansluitingen zijn gesitueerd. De woonkamer met open keuken is een gezellige leefruimte met veel lichtinval. Vanuit de eethoek is het terras te bereiken. Voordeel van deze appartementen op de begane grond is de extra buitenruimte. Naast het betegelde terras van circa 7,8m2 beschikken ze namelijk over een tuintje van circa 20 à 22m2, netjes omheind middels een lage haag.

*De getoonde plattegrond van type B is van de 1e en 2e verdieping. Op de begane grond beschikt dit appartement over een tuintje zoals hierboven omschreven, vergelijkbaar met de getoonde plattegrond van type A.

Type C, E, F

De tussenappartementen type C, E en F zijn qua indeling vergelijkbaar met oppervlakten rond de 89 à 90m2. De appartementen zijn voorzien van twee slaapkamers en een ruime badkamer met douche, toilet, wastafel en elektrische designradiator.

Daarnaast beschikken de appartementen over een separaat (bezoekers)toilet met fonteintje. De hal biedt tevens toegang tot de inpandige berging met de technische installaties en witgoedaansluitingen. De royale woonkamer is voorzien van een open keuken en biedt toegang tot het terras en de tuin. Ook dit appartement op de begane grond heeft extra buitenruimte. Naast het betegelde terras van circa 7,8m2 beschikken de appartementen over een omheind tuintje van circa 16 à 17m2.

*De getoonde plattegrond van type F is van de 1e en 2e verdieping. Op de begane grond beschikt dit appartement over een tuintje zoals hierboven omschreven, vergelijkbaar met de getoonde plattegrond van type C.

Type D

Het tussenappartement type D is met bijna 100m2 woonoppervlak de grootste in het complex. Het appartement is voorzien van een zeer ruime hal en een tweetal bergingen. De eerste berging is net als de overige appartementen voorzien van de technische installaties en de witgoedaansluitingen. Dit appartement heeft daarnaast nog een extra bergruimte van circa 4,5m2.

Het appartement is verder voorzien van twee fraaie slaapkamers en een badkamer met douche, toilet, wastafel en elektrische designradiator. Daarnaast beschikt het appartement over een separaat (bezoekers)toilet met fonteintje. De woonkamer met open keuken is een gezellige en royale leefruimte. Vanuit de zithoek is het terras te bereiken aan de achterzijde van het complex. Naast het betegelde terras van circa 7,8m2 beschikt het appartement over een tuintje van circa 16m2, afgesloten middels een lage haag.