logo

Huis Strijbosch = UITVERKOCHT!

Publicatie datum: 22 maart 2024

We zijn UITVERKOCHT! Onlangs zijn de handtekeningen gezet onder het koopcontract van de laatste beschikbare woning in Huis Strijbosch. Daarmee zijn alle 18 appartementen verkocht en werken we toe naar oplevering van dit fraaie nieuwe gebouw!

De laatst gestuurde nieuwsbrief is al weer even geleden. U heeft echter kunnen zien dat we niet stil hebben gezeten. Onze volgers op sociale media, en/of die van onze aannemer Bouwmij Janssen, hebben gedurende de bouw regelmatig een update voorbij zien komen. Sinds de zomer van 2023 is er namelijk hard gewerkt en inmiddels kan het nieuwe gebouw aan de Blauwververstraat al in haar volle glorie worden bewonderd. Een maandje geleden werden de steigers verwijderd en kwamen de nieuwe gevels als een "cadeautje" tevoorschijn (zie onderstaande foto). 

Momenteel bevindt de bouw zich volop in de afbouwfase. Dat wil zeggen dat de stukadoor, schilder en tegelzetter bezig zijn om de woningen aan de binnenzijde af te bouwen. Rondom is ook Wilms Infra gestart met de aanleg van het parkeerterrein en de groenvoorzieningen. De oplevering zal vóór de zomervakantie van 2024 plaats gaan vinden. Ook het naastgelegen tankstation krijgt dan een opwaardering en wordt voorzien van nieuwe bestrating.

Dit is de laatste nieuwsbrief die we in het kader van dit project versturen. Voor meer informatie over het project verwijzen we u naar www.huis-strijbosch.nl. Bij specifieke vragen kunt u daar het contactformulier invullen. Wilt u het laatste stukje bouw nog op de voet volgen? Kijk dan op onze sociale mediakanalen.

Heeft u nog interesse in een appartement of (levensloopbestendige) woning in Venray? Houd dan ook onze sociale mediakanalen in de gaten en kijk op www.venterra.nl voor onze andere projecten in de gemeente Venray.

Terug naar overzicht