logo

Nieuwsbrief #1: Huis Strijbosch

Publicatie datum: 18 juli 2022

Beste geïnteresseerde. Via deze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van van de ontwikkeling van "Huis Strijbosch", op de hoek Langstraat/Blauwververstraat in Venray. Zo blijft u geïnformeerd over de planning en procedures en ontvangt u straks als eerste de nieuwste 3D-beelden, plattegronden en verkoopinformatie

3D-IMPRESSIES

Hierboven ziet u al enkele impressies van het nieuwbouwcomplex "Huis Strijbosch", bestaande uit 18 koopappartementen. Deze impressies heeft u wellicht al eerder gezien in de (sociale) media of op onze website. Binnenkort volgen er nieuwe, meer gedetailleerde 3D-beelden van zowel het exterieur als het interieur. Via deze nieuwsbrief krijgt u daarin steeds de primeur!

BESTEMMINGSPLAN

We zijn momenteel druk doende om samen met de gemeente Venray het bestemmingsplan voor te bereiden. In dat ontwerp-bestemmingsplan maken we de wijziging van "bedrijfsbestemming" naar "wonen" mogelijk. We streven er naar om deze nog voor de bouwvakantie te publiceren.

Het ontwerp-bestemmingsplan ligt na publicatie vervolgens 6 weken ter inzage. Indien gewenst, kunt u deze dan op het gemeentehuis en via www.ruimtelijkeplannen.nl inzien. Uiteraard kunt u ons ook een mailtje sturen indien hier vragen over bestaan.

VERKOOP

Zodra het bestemmingsplan is gepubliceerd, richten we ons op de verdere voorbereiding van de bouwwerkzaamheden en de verkoop. De voorlopige planning is dat we omstreeks oktober 2022 formeel met de verkoop starten. De verkoopprijzen en aanvullende informatie met betrekking tot de verkoopprocedure worden tegen die tijd bekend gemaakt. Voorafgaand aan de formele start verkoop, ontvangt u via deze nieuwsbrief steeds meer informatie over de woningen, de plattegronden, het afwerkingsniveau en de actuele planning. Houd uw mailbox dus goed in de gaten! Controleer ook af en toe uw map met "ongewenste email", het kan voorkomen dat deze nieuwsbrief daar onverhoopt in terecht komt. En we willen natuurlijk niet dat u iets mist!

Terug naar overzicht