logo

Nieuwsbrief #10: Omgevingsvergunning onherroepelijk!!

Publicatie datum: 15 april 2023

In de media zijn onlangs berichten verschenen over mogelijke bezwaren op verschillende bouwprojecten in Veltum, waaronder Huis Strijbosch. We kunnen bij deze echter melden dat er géén bezwaren zijn ingediend op ons bouwplan. We beschikken inmiddels over een onherroepelijke omgevingsvergunning en we kunnen én gaan dus van start!

Zoals in de vorige nieuwsbrief al vermeld en zoals op locatie ook zichtbaar is, wordt er al volop gewerkt aan kleine en handmatige sloopwerkzaamheden. Voornamelijk binnen in het pand, maar gedeeltelijk ook aan de buitenzijde. De machinale sloop zal naar verwachting eind deze maand of direct na de meivakantie van start gaan. Start bouw staat nog altijd gepland voor begin juli 2023. De directe omwonenden zijn daar reeds per post over geïnformeerd.

VERKOOP
De verkoop verloopt voorspoedig er is veel belangstelling voor dit mooie project. Er zijn nog slechts enkele woningen beschikbaar. Kijk voor de actuele beschikbaarheid en overige projectinformatie op www.huis-strijbosch.nl of neem contact op met onze makelaar Hauzer & Partners via 077-321 91 00

We komen graag vrijblijvend naar u toe om het project en de mogelijkheden te bespreken. Daarnaast bent u uiteraard van harte welkom op kantoor in Venlo óf op kantoor bij onze bouwaannemer Bouwmij Janssen in Venray (alleen op afspraak met Hauzer & Partners).

Terug naar overzicht