logo

Nieuwsbrief #11: Sloop in volle gang en exclusieve laadpalen!

Publicatie datum: 2 juni 2023

We zijn begonnen! En dat is vast niet onopgemerkt gebleven. De sloop is in volle gang en volgende week starten we met de nieuwe schuttingen bij de achterburen.

De sloopwerkzaamheden gaan voorspoedig en worden medio juni helemaal afgerond. Komende week wordt daarnaast al gestart met het plaatsen van een nieuwe schutting op de erfgrens met de achterburen van de Niessenstraat, zoals samen met hen overeengekomen. Ook wordt aansluitend gestart met het verder bouwrijp maken, zoals het aanbrengen van nieuwe riolering en de infiltratievoorzieningen voor regenwater op eigen terrein.

Vervolgens worden de grondwerkzaamheden voor de nieuwbouw uitgevoerd en willen we direct na de bouwvak starten met de funderingen. Kortom: we zijn volop bezig en gaan lekker door!

LAADPALEN
Wij hebben een overeenkomst gesloten met de exploitant en eigenaar van het naastgelegen tankstation AVIA (Vollenhoven Olie), voor het plaatsen van laadpalen op het parkeerterrein van Huis Strijbosch. Deze laadpalen zijn exclusief voor bewoners en bezoekers van Huis Strijbosch. We beginnen met één dubbele laadpaal die tussen twee van de vier gezamenlijke parkeerplaatsen op het achterterrein wordt geplaatst (ten behoeve van twee laadplekken). Indien daar de behoefte toe bestaat, is dat eenvoudig uit te breiden naar een tweede paal voor in totaal vier laadplekken.

Voor deze laadvoorziening worden geen extra kosten berekend aan de kopers of aan de toekomstige Vereniging van Eigenaren (VvE). De VvE kan zelfs een beetje mee profiteren, want Vollenhoven betaalt een klein bedrag per afgenomen kilowatt aan de VvE als "huur" voor het gebruik van de parkeerplaatsen. De aansluiting wordt gemaakt op het naastgelegen tankstation, en komt dus ook niet op de meterkast of de stroomvoorziening van Huis Strijbosch zelf. Zo betalen alleen de gebruikers van de laadvoorziening, en niet de bewoners van Huis Strijbosch zonder elektrische auto. De gebruikers van de laadvoorziening kunnen eenvoudig met een pasje de paal activeren en de auto laden naar behoefte. Zo is er geen aanvullende investering benodigd voor een eigen laadpaal, blijft de eigen energierekening daardoor laag en woont u voordelig en duurzaam in Huis Strijbosch!

VERKOOP
Ook de verkoop verloopt voorspoedig. Later deze maand worden de eerste koopaktes al getransporteerd bij de notaris. Heeft u interesse maar de stap nog niet gezet? Er zijn nog een paar appartementen beschikbaar, dus wees er snel bij! We komen graag vrijblijvend naar u toe om het project en de mogelijkheden te bespreken. Daarnaast bent u uiteraard van harte welkom op kantoor in Venlo óf op kantoor bij onze bouwaannemer Bouwmij Janssen in Venray (alleen op afspraak met Hauzer & Partners). 

Kijk voor de actuele beschikbaarheid en overige projectinformatie op www.huis-strijbosch.nl of neem contact op met onze makelaar Hauzer & Partners via 077-321 91 00

 

Fijn weekend!

Terug naar overzicht