logo

Nieuwsbrief #12: Start bouw!

Publicatie datum: 23 juni 2023

De sloop is gereed, het grondwerk voor de bouw is gestart, de verkoopdrempel is behaald en de eerste kopers zijn al bij de notaris geweest. We zijn volop bezig en gaan lekker door!

De sloopwerkzaamheden zijn inmiddels volledig afgerond. Zie op onderstaande foto wat een ruimte er is ontstaan!
De bouwaannemer (Bouwmij Janssen uit Venray) heeft de bouwput begin deze week uitgezet en de firma Gebr. Tijssen uit Merselo is gestart met het grondwerk voor de bouw.

Daarnaast is de firma Wilms Infra uit Venray in samenwerking met hoveniersbedrijf Voesten uit Castenray de luxe nieuwe schutting aan het zetten op de grens met de achterburen aan de Niessenstraat. 
Medio juli gaat Wilms Infra verder met het realiseren van de nieuwe rioleringen, regenwaterinfiltratievoorzieningen en de fundering van de nieuwe wegen.

Vervolgens kan Bouwmij Janssen direct na de bouwvak (vanaf eind augustus) starten met de funderingen van de nieuwbouw. De directe omwonenden zijn daar begin deze week ook per brief over geïnformeerd.

VERKOOP
Inmiddels is de verkoopdrempel behaald. Dat is het minimale aantal woningen dat verkocht moet worden om onder de garantie van Woningborg te kunnen gaan bouwen. Woningborg biedt daarbij de zekerheid aan kopers dat het project ook daadwerkelijk en conform de geldende wet- en regelgeving wordt gerealiseerd. Met het behalen van de verkoopdrempel is de definitieve acceptatie van Woningborg afgegeven en kunnen we direct na de bouwvak dus definitief starten met bouwen!

Met het behalen van de verkoopdrempel, zijn ook de eerste kopers bij de notaris geweest. Zij zijn daarmee de eerste eigenaren van een stukje Huis Strijbosch. Van harte gefeliciteerd!

Er zijn nog een paar appartementen beschikbaar. En met de naderende start van de bouw, zijn we met de kopers al volop bezig met het bespreken en organiseren van extra wensen en kopersopties. Bent u geïnteresseerd en wilt u nog optimaal profiteren van de beschikbare kopersopties, wees er dan snel bij! We komen graag vrijblijvend naar u toe om het project en de mogelijkheden te bespreken. Daarnaast bent u uiteraard van harte welkom op kantoor in Venlo óf op kantoor bij onze bouwaannemer Bouwmij Janssen in Venray (alleen op afspraak met Hauzer & Partners). 

Kijk voor de actuele beschikbaarheid en overige projectinformatie op www.huis-strijbosch.nl of neem contact op met onze makelaar Hauzer & Partners via 077-321 91 00

Terug naar overzicht