logo

Nieuwsbrief #13: Bouwvoorbereiding gereed

Publicatie datum: 19 juli 2023

De afgelopen weken is er volop activiteit geweest op de bouwlocatie. De voorbereidingen voor de bouw zijn daarmee (grotendeels) afgerond. In deze nieuwsbrief een korte update, en daarna tijd voor vakantie!

Inmiddels zijn de grondwerkzaamheden grotendeels klaar. De bergen zand die nog op locatie aanwezig zijn, worden later gebruikt om rondom en tussen de nieuwe funderingen weer aan te vullen. Zo voorkomen we onnodig aan- en afvoeren van grond en bijbehorende transportbewegingen.

De firma Wilms Infra heeft ook de nieuwe schuttingen op de erfgrens met de achterburen afgerond en het regenwaterinfiltratiesysteem aangebracht. Laatstgenoemde bestaat uit een infiltratiekoffer van 115m3 lavastenen. Die lavastenen liggen onder de rijbaan van het nieuwe parkeerterrein, en zorgen ervoor dat regenwater kan worden gebufferd en langzaam kan infiltreren in de bodem. Daarmee is er geen aansluiting voor het regenwater meer nodig op het riool, en blijft al het regenwater netjes op eigen terrein. De funderingen van de nieuwe rijbaan en de parkeerplaatsen zijn ook gereed en gaan tijdens de bouw fungeren als bouwweg en bouwplaats. Zo worden de contouren van de nieuwe situatie steeds een beetje beter zichtbaar.

Daarnaast staat er een opvallend "wit doosje" midden op het bouwterrein. Dat is de nieuwe liftput en daarmee het eerste stukje (fundering) van de nieuwbouw. Direct na de bouwvak gaat Bouwmij Janssen de bouwplaats verder inrichten en de rest van de funderingen maken. Maar nu eerst: vakantie!

VERKOOP
De interesse voor een appartement in Huis Strijbosch blijft onverminderd groot. Inmiddels zijn drie van de laatste vier appartementen geopteerd, en is er dus nog maar eentje beschikbaar. Wees er dus snel bij als u die laatste woning wilt bemachtigen! Of houd onze website www.huis-strijbosch.nl goed in de gaten voor het geval één van de opties komt te vervallen. 

Kijk voor de actuele beschikbaarheid en overige projectinformatie op www.huis-strijbosch.nl of neem contact op met onze makelaar Hauzer & Partners via 077-321 91 00

Wij zijn er na de bouwvak weer (eind augustus), en dan gaan we verder om Veltum een stukje mooier maken! Een hele fijne zomer(vakantie)gewenst!

Terug naar overzicht