logo

Nieuwsbrief #2: Fijne zomer!

Publicatie datum: 4 augustus 2022

Zit u al op het strand, ergens in de bergen, of lekker thuis in de zon? Wij gaan ook 3 weekjes op vakantie, maar voordat we dat doen, delen we graag nog een "sneak preview" van de laatste 3D-visuals en wat aanvullende informatie over de appartementen met u. Een hele fijne zomer gewenst!

3D-IMPRESSIES & BROCHURE

De 18 koopappartementen kennen een woonoppervlakte variërend van circa 75 tot 100 vierkante meter. Op één na, zijn alle appartementen voorzien van twee slaapkamers. Verder hebben ze allemaal een ruime woonkamer met open keuken, badkamer met toilet én een separaat toilet, een privé terras of balkon, een aparte inpandige berging op de begane grond en een eigen parkeerplaats op het achterterrein. Na de vakantie gaan we verder met de (verkoop)plattegronden en de brochure. Zodra deze klaar zijn, krijgt u via deze nieuwsbrief uiteraard weer de primeur!

Hierboven alvast een preview van de nieuwste impressies van het nieuwbouwcomplex "Huis Strijbosch" in de mooie wijk Veltum. Na de vakantie volgen er nog meer en lanceren we ook de projectwebsite www.huis-strijbosch.nl!

BESTEMMINGSPLAN

Op de valreep voor de bouwvakantie zijn we samen met de gemeente Venray het ontwerp-bestemmingsplan aan het klaar maken voor publicatie. In dat bestemmingsplan maken we de wijziging van "bedrijfsbestemming" naar "wonen" mogelijk. 

Het ontwerp-bestemmingsplan ligt na publicatie vervolgens 6 weken ter inzage, naar verwachting vanaf tweede helft augustus. Indien gewenst, kunt u deze dan op het gemeentehuis en via www.ruimtelijkeplannen.nl inzien. Uiteraard kunt u ons ook een mailtje sturen indien hier vragen over bestaan. Vanwege de vakantie reageren we vanaf 29 augustus weer op mails.

VERKOOP

De voorlopige planning is dat we omstreeks oktober 2022 met de voorverkoop starten. De verkoopprijzen en aanvullende informatie met betrekking tot de verkoopprocedure worden tegen die tijd bekend gemaakt. Voorafgaand aan de formele start verkoop, ontvangt u via deze nieuwsbrief steeds meer informatie over de woningen, de plattegronden, het afwerkingsniveau en de actuele planning. Houd uw mailbox dus goed in de gaten! Controleer ook af en toe uw map met "ongewenste email", het kan voorkomen dat deze nieuwsbrief daar onverhoopt in terecht komt. En we willen natuurlijk niet dat u iets mist!

Nogmaals een hele fijne zomer gewenst en we melden ons weer vanaf september. Tot dan!

Terug naar overzicht