logo

Nieuwsbrief #3: interieurimpressies

Publicatie datum: 6 oktober 2022

De zomer is weer voorbij en de herfst staat voor de deur. We verplaatsen ons leven van buiten weer naar binnen. Een mooi moment om de nieuwe interieurimpressies van Huis Strijbosch met u te delen. Ziet u zichzelf hier al zitten? Lekker warm in een ruim, duurzaam en uitstekend geïsoleerd appartement. Comfortabel, veilig en volledig gasloos!

Enthousiast geworden? Binnenkort kunt u deze impressies en nog veel meer informatie ook op de nieuwe projectwebsite vinden van Huis Strijbosch. Naar verwachting komt deze eind oktober live. Uiteraard melden wij dat weer via deze nieuwsbrief!

BESTEMMINGSPLAN
Zoals in de vorige nieuwsbrieven gemeld, is het ontwerp-bestemmingsplan in de zomervakantie gepubliceerd. In dat bestemmingsplan maken we de wijziging van "bedrijfsbestemming" naar "wonen" mogelijk. 
Het ontwerp-bestemmingsplan heeft inmiddels ter inzage gelegen en wordt naar verwachting in december vastgesteld in de gemeenteraad. Mocht u hier nog vragen over hebben, stuur ons gerust een mailtje.

VERKOOP
De voorverkoop start iets later dan in de vorige nieuwsbrief vermeld, naar verwachting eind november. De verkoopprijzen en aanvullende informatie met betrekking tot de verkoopprocedure worden tegen die tijd bekend gemaakt. Houd in de tussentijd deze nieuwsbrief (en vanaf eind deze maand ook voorgenoemde website) goed in de gaten voor het laatste nieuws!

Terug naar overzicht