logo

Nieuwsbrief #4: Website live!

Publicatie datum: 21 november 2022

Goed nieuws: De projectwebsite is live en u heeft de primeur! Neem snel een kijkje op www.huis-strijbosch.nl voor de laatste informatie, de nieuwste 3d-beelden én de woningplattegronden. Download de (digitale) brochure en droom weg in uw favoriete appartement.

 

VOORVERKOOP
Meer informatie over de voorverkoop volgt naar verwachting eind november. Houd deze nieuwsbrief en de nieuwe website in de tussentijd goed in de gaten!

BRINGME DIGITALE CONCIËRGE
Nóg een primeur! Huis Strijbosch wordt uitgerust met de Bringme digitale conciërge. Bringme is een slimme pakketbrievenbus. Niet zomaar een postkast, maar een slim systeem met naast de standaard privé brievenbus een aantal pakketvakken.

De bezorger registreert het pakket op de Bringme-box, laat het pakket achter in een beschikbaar pakketvak en sluit de deur. De geadresseerde krijgt automatisch bericht van de levering en kan met de eigen Bringme-badge het pakket ophalen bij de box. Simpel en veilig! U hoeft zich niet meer naar de hoofdentree te haasten om het pakketje in ontvangst te nemen. U hoeft er zelfs niet meer voor thuis te blijven.

En dat is nog niet alles! De Bringme digitale conciërge verzorgt tevens de toegangsbeveiliging van het gebouw. Zo ziet u wie er voor de deur staat op een vaste videocom in het appartement of eenvoudig op uw telefoon of tablet. Ook als u niet thuis bent dus. Meer informatie over de Bringme digitale conciërge en alles wat hijkan, kunt u vinden in de brochure op de nieuwe website.

Terug naar overzicht