logo

Nieuwsbrief #6+7: Verkoop gestart!

Publicatie datum: 13 januari 2023

Allereerst wensen wij iedereen nog een mooi, gezond en gelukkig nieuw jaar! Een jaar waarin we in ieder geval een start gaan maken aan een mooie toevoeging in de wijk Veltum: Huis Strijbosch!

VERKOOP
Voor de kerstvakantie hebben wij u geïnformeerd over de start van de verkoop en uw voorrangspositie daarin. Daar is al mooi gebruik van gemaakt en de eerste koopopties zijn reeds toegekend. Zoals aangegeven, is vanaf deze week het project ook aangemeld op Funda en Nieuw Wonen Nederland.

Voor het verkooptraject laten wij ons ondersteunen door de makelaars van Hauzer & Partners. Heeft u vragen over het project of hulp nodig bij het inschrijfproces? Wilt u de brochure per post ontvangen of deze in een persoonlijk gesprek graag een keer doornemen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of bel rechtstreeks met Hauzer & Partners via 077-321 91 00.

We komen graag vrijblijvend naar u toe om het project en de mogelijkheden te bespreken. Daarnaast bent u uiteraard van harte welkom op kantoor in Venlo óf op kantoor bij onze bouwaannemer Bouwmij Janssen in Venray (alleen op afspraak met Hauzer & Partners).

INSCHRIJVING
U kunt zich uiteraard nog altijd inschrijven en één van de eerste trotse kopers van Huis Strijbosch worden! Voor de volledigheid sturen we u hierbij nogmaals de inschrijfprocedure. Komt u er niet uit? Neem dan contact op met Hauzer & Partners (077-321 91 00) en zij helpen u bij de inschrijving of maken een afspraak om het samen te doorlopen.

  • Klik hier om de online verkooppagina te openen.
  • Bekijk de beschikbare appartementen door op de gewenste verdieping te klikken in de interactieve woningzoeker. Of kies de gewenste woning in de lijst daaronder.
  • Bekijk de plattegrond, prijs en overige informatie door vervolgens op het gewenste appartement te klikken in de interactieve plattegrond. Voor meer details klikt u op de betreffende knop. U kunt hier onder andere de verkoopplattegrond en de technische omschrijving downloaden.
  • Heeft u uw favoriet gevonden? Klik bij het betreffende appartement op de groene knop om u in te schrijven.
  • Maak een account aan om in te loggen. Vul daarvoor uw e-mailadres in en kies een wachtwoord.
  • U ontvangt een e-mail ter activatie van uw account. Open de e-mail en druk op de betreffende knop om uw account te activeren.
  • Ga terug naar de inschrijfpagina en druk bij ieder onderwerp op de "+" om de bijbehorende vragen te openen. Vul de gevraagde gegevens zo compleet mogelijk in.
  • Geef eventueel uw 2e, 3e, 4e en 5e voorkeur op, zodat u meer kans heeft om een appartement toegewezen te krijgen.
  • Heeft u alles ingevuld? Vink de privacy voorwaarden aan en klik op "bevestigen en indienen".
Gefeliciteerd, u heeft zich ingeschreven voor een appartement in Huis Strijbosh!

PLANNING
Momenteel zijn we druk bezig om de fysieke werkzaamheden op de locatie voor te bereiden. Wellicht heeft u al gezien dat er al flink wordt opgeruimd en de gestalde auto's en oldtimers worden verplaatst. Het autobedrijf dat aan de Blauwververstraat was gelegen, is inmiddels ook verhuisd. 

Afhankelijk van de voortgang van de verkoop, streven we er vervolgens naar om eind maart 2023 te starten met de asbestsanering en sloopwerkzaamheden. Aansluitend wordt de bouw voorbereid en streven we er naar om voor de zomer van 2023 te starten.

Zodra we meer informatie hebben over de vergunningen, stand van de verkoop en daadwerkelijke start van de werkzaamheden, melden wij ons uiteraard weer via deze nieuwsbrief.

Terug naar overzicht