logo

Nieuwsbrief #8: Bestemmingsplan onherroepelijk

Publicatie datum: 14 februari 2023

Goed nieuws: Het bestemmingsplan voor de realisatie van Huis Strijbosch, zoals in december 2022 vastgesteld door de gemeenteraad van Venray, is inmiddels onherroepelijk geworden!

Er zijn geen bezwaren ingediend op het bestemmingsplan, waarmee deze onherroepelijk is geworden en de locatie een woonbestemming heeft gekregen. Momenteel loopt nog de procedure voor de omgevingsvergunning. Daarmee liggen we nog altijd op koers om voor de zomer te starten met de bouw!

VERKOOP
Met het onherroepelijk worden van het bestemmingsplan, zijn inmiddels ook de eerste koopcontracten opgemaakt. De komende dagen zullen deze eerste contracten worden getekend.

Er zijn nog woningen beschikbaar!
Bekijk de beschikbare woningen en alle projectinformatie op Funda en Huis-Strijbosch.nl (klik op het woordje Funda of Huis-Strijbosch.nl voor een directe link naar de betreffende websites). 
Heeft u vragen over het project of hulp nodig bij het kiezen van of het inschrijven op een appartement? Wilt u de brochure per post ontvangen of deze in een persoonlijk gesprek graag een keer doornemen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of bel rechtstreeks met onze makelaar Hauzer & Partners via 077-321 91 00.

We komen graag vrijblijvend naar u toe om het project en de mogelijkheden te bespreken. Daarnaast bent u uiteraard van harte welkom op kantoor in Venlo óf op kantoor bij onze bouwaannemer Bouwmij Janssen in Venray (alleen op afspraak met Hauzer & Partners).

ALZIJDIG GEBOUW
Huis Strijbosch wordt een zogenaamd "alzijdig gebouw". Daarmee bedoelen we dat de verkeersruimten in het hart van het gebouw zijn gesitueerd, met daaromheen de woningen en aan alle zijden ramen. Dit zorgt er voor dat er geen "blinde gevels" zijn en er dus rondom het gebouw sociale controle is. Voor een extra veilige woonomgeving wordt het achterterrein - met de privé parkeerplaatsen en de achteringang voor de bewoners - voorzien van camerabeveiliging.

Het alzijdige gebouw zorgt er ook voor dat er veel keuze is in de (zon)oriëntatie van de woning. De woningen die uitkijken op de Blauwververstraat (voorzijde), genieten optimaal van de middag- en avondzon op hun balkon/loggia. De woningen aan de achterzijde liggen meer in de luwte van het gebouw en pakken vooral de eerste stralen van het ochtendzonnetje. Bovendien zijn deze woningen een stuk rustiger gelegen ten opzichte van de Langstraat en de Blauwververstraat. 


Alle woningen krijgen standaard 2 (eigen) zonnepanelen op het dak. Alle zonnepanelen worden in dezelfde richting gelegd en hebben derhalve een vergelijkbare opbrengst, ongeacht de (zon)oriëntatie van de woning zelf.

GROENE INPASSING
Het parkeerterrein aan de achterzijde wordt gedeeltelijk voorzien van zogenaamde "groene" parkeerplaatsen voor een zo groen mogelijke uitstraling. Daar waar u uit de auto stapt - de zogenaamde "uitstapstrook" - wordt gewoon voorzien van klinkers, zodat u altijd veilig en stevig uit de auto kunt stappen. De groene gedeelten worden als het ware onder de auto aangelegd. 
Daarnaast worden plantvakken gerealiseerd en bomen geplaatst tussen de parkeerplaatsen aan de zijde van het gebouw. Op de achtererfgrens met de buren van de Niessenstraat wordt een lange rij Glansmispel-leibomen geplant voor behoud van privacy en een mooie groene inpassing. Tussen het parkeerterrein en het tankstation wordt een volledige groene/begroeide wand gerealiseerd.


Ook aan de voorzijde en langs de inrit naar het achterterrein wordt met veel zorg beplanting aangebracht. Het gebouw komt daarmee in een mooie groene setting te staan, wat natuurlijk een groot verschil is met de versteende situatie van nu (het voormalige garagebedrijf).

Wilt u optimaal genieten van die nieuwe groenvoorziening én net een beetje meer buitenruimte dan alleen een loggia/balkon? Kies dan voor een appartement op de begane grond. Deze appartementen zijn voorzien van een eigen tuintje variërend van 24 tot en met 30 vierkante meter. Dat is inclusief een aangelegd terras van circa 7 vierkante meter, ter grootte van de loggia's/balkons op de verdiepingen. Voor meer informatie kijk op www.huis-strijbosch.nl of neem contact op met Hauzer & Partners via 077-321 91 00.

Terug naar overzicht