logo

Nieuwsbrief #9: Omgevingsvergunning verleend

Publicatie datum: 7 maart 2023

In navolging van onze vorige nieuwsbrief hebben we wéér goed nieuws te melden: de omgevingsvergunning voor de realisatie van Huis Strijbosch is verleend door de gemeente Venray!

De komende periode zullen er derhalve steeds meer activiteiten gaan plaatsvinden op de locatie op de hoek Langstraat/Blauwververstraat in Venray. Allereerst zullen we inpandig beginnen met de handmatige sloopwerken (systeemplafonds, installaties, et cetera) en de asbestsanering. Daar gaat u aan de buitenzijde nog niet veel van zien of merken.

In de week van 20 maart a.s. gaan er ook werkzaamheden plaatsvinden die wel zichtbaar gaan zijn. Dat betreft het afsluiten en verwijderen van gas- en elektra-aansluitingen in het bestaande gebouw. Elektra wordt meteen omgezet naar een voorziening voor de nieuwbouw. Gas verdwijnt en komt uiteraard niet meer terug.
In de periode van 20-22 maart zal de firma BAM daarvoor met diverse monteurs op en rondom de projectlocatie bezig zijn. Daar aan gekoppeld worden de installaties van het tankstation verwijderd uit het gebouw en verplaatst naar een buitenvoorziening aan de Langstraat. Dat betekent dat het tankstation in de week van 20 maart gedurende 3 à 4 dagen geheel gesloten wordt. Nadat alles veilig is afgekoppeld en verplaatst, gaat het tankstation gewoon weer open.


De grootschalige sloop zal naar verwachting eind april/begin mei 2023 van start gaan. Uiteraard melden we de definitieve data weer via deze nieuwsbrief, en krijgen direct omwonenden ook een informatiebrief per post.

KEUKENS
Speciaal voor Huis Strijbosch heeft Aswa Keukens uit Helmond een tweetal "inspiratiekeukens" ontworpen. Eén voor de hoekappartementen en één voor de tussenappartementen, zie onderstaande impressies. De inspiratiekeukens bestaan uit een hoogwaardige SieMatic-keuken met geïntegreerde koelkast, combi-magnetron, inductie kookplaat met ingebouwde afzuiging, geïntegreerde vaatwasser en een design composiet werkblad. Het geheel gemonteerd en aangesloten en tot 5 jaar garantie. En wat helemaal fijn is: u kunt de inmeting en de onderlinge afstemming volledig overlaten aan onze bouwaannemer Bouwmij Janssen. De specificaties, technische informatie en prijzen liggen al voor u klaar in de showroom van Aswa!


Uiteraard is het niet verplicht om deze keuken te kiezen. Er zijn legio mogelijkheden in kleuren, materialen en apparaten. Het is vooral bedoeld om u (snel) inzicht te geven in de mogelijkheden bij Huis Strijbosch. Laat u vooral inspireren door de fraaie showroom en kies de keuken die bij u past! Gaat u liever naar een andere keukenleverancier? Geen probleem, ook dat is mogelijk. Onze makelaars van Hauzer & Partners kunnen u desgewenst van meer informatie voorzien.

VERKOOP
Met het onherroepelijk worden van het bestemmingsplan en het verlenen van de omgevingsvergunning, zijn inmiddels ook de eerste koopcontracten getekend.

Maar u bent niet te laat! Er zijn nog woningen beschikbaar. Bekijk de beschikbare woningen en alle projectinformatie op Funda en Huis-Strijbosch.nl (klik op het woordje Funda of Huis-Strijbosch.nl voor een directe link naar de betreffende websites). 

Heeft u vragen over het project of hulp nodig bij het kiezen van of het inschrijven op een appartement? Wilt u de brochure per post ontvangen of deze in een persoonlijk gesprek graag een keer doornemen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of bel rechtstreeks met onze makelaar Hauzer & Partners via 077-321 91 00.

We komen graag vrijblijvend naar u toe om het project en de mogelijkheden te bespreken. Daarnaast bent u uiteraard van harte welkom op kantoor in Venlo óf op kantoor bij onze bouwaannemer Bouwmij Janssen in Venray (alleen op afspraak met Hauzer & Partners).

Terug naar overzicht